Stort lager, rask levering!

Kontakt oss for mer

informasjon om produktet!

New Holland T4

Kraft og produktivitet med lavere driftskostnader, fra 55 til 75 hk.

Produktinformasjon

Det triveligste stedet

De oppgraderte tre modellene i T4-serien er utviklet for å ta oppdrettskomforten til et helt nytt nivå. Med 55 til 75 hk i reserve, vil selv de mest krevende brukerne kunne lene seg tilbake og slappe av i denne New Holland-traktoren. Den oppfyller fullt ut de stadig strengere trinn V-utslippskravene, sparer drivstoff og forbedrer ytelsen med de effektive Common Rail-motorene. Fra en særegen stil til rask respons, T4 er et viktig medlem av bondefamilien vår.

Absolutt kjøreglede

Lange dager flyr forbi i det luksuriøse VisionView™-førerhuset designet for å øke produktiviteten. Hvordan? Den er designet i virtuell virkelighet basert på omfattende konsultasjon med mange kunder og tilbyr ergonomisk komfort for alle sjåfører. Det har blitt en ny industristandard. Det avanserte klimaanlegget og et instruktørsete i full størrelse betyr at T4 tar førerkomforten til et helt nytt nivå. Glede. Garantert.

Kraft og produktivitet

Leter du etter en traktor som gir deg enestående produktivitet i en kompakt pakke? Da er T4 et naturlig valg. Avanserte Common Rail-motorer leverer presis drivstofftilførsel for uforlignelig rask respons og forbedret drivstoffeffektivitet. Effektkurven til serien er urokkelig mellom 1900 og 2100 rpm for en opprettholdt kraft under krevende oppgaver. Et enestående kraft-til-vekt-forhold på bare 30,4 kg/hk forbedrer drivstofføkonomien. Den fullt integrerte frontlasteren med raske syklustider gjør arbeidet med frontlasteren enda mer effektivt, spesielt i kombinasjon med den hydrauliske Powershuttle. Opptreden. Garantert.

Lavere driftskostnader

New Holland er forpliktet til å øke lønnsomheten din ved å redusere driftskostnadene. De nye Common Rail-motorene reduserer drivstofforbruket ditt med opptil 13 % sammenlignet med tidligere modeller. Diesel Oxidation Catalyst (DOC) og Diesel Particulate Filter (DPF) som brukes for å oppfylle trinn V-utslippskravene er vedlikeholdsfrie og forbedrer effektiviteten. Enda lengre serviceintervaller på 600 timer, sammen med enkle daglige kontroller, den praktiske panseret i ett stykke og servicepunkter på bakkenivå, gjør det enkelt å holde traktoren i toppform så enkelt som 1-2-3.

Maksimal allsidighet

Ingen gård er lik, så den nye T4 er utviklet for å tilby brukerne maksimal allsidighet. Perfekt hjemme i landbruksmiljøet, kan den enkelt ta seg av spesielle oppgaver med frontlaster eller kraftuttak og er absolutt i stand til å transportere eller trene i felten. Denne tilpasningsdyktige allround-maskinen er også perfekt for kommunale arbeider og golfbaner. Allsidighet. Garantert.

Akkurat det som står på panseret

T4-ytelsen er åpenbar for alle brukere. Hvordan? Ganske enkelt: Det er angitt på panseret. De to første tegnene, ‘T4′, refererer til kategorien til traktoren og de to følgende, f.eks. ’75’, refererer til maksimal motoreffekt. Hva betyr dette for deg? Du kan kjøpe din T4 med sikkerhet for at den passer perfekt for dine krav.

Ta kontakt for mer informasjon om produktet!